Post by asnatidatmo on Feb 16, 2022 9:46:20 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pontot csal ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
A játék szórakoztató, de minden körben hozzá kell adni, ami csak 15-30 másodpercig tart! Ezután a hozzáadás minden alkalommal leáll, így újra kell töltenie a játékot. Eddig nem éri meg. Ha néhány hét után kijavítom, akkor sem lesz jobb, törlöm!!!
Túl sok hirdetés. Nem elég jó ahhoz, hogy fizessen a hirdetésmentes verzióért.
Elég szórakoztató játék. Lehetővé kell tenni a fel nem használt jutalmak átvitelét.
VÉGÜL !!! 👏👌🤗💋 Egy buborékpop játék, amely nem sallangmentes, könnyen játszható, és NINCS végtelen alszint, csak egyszerűen buborékpattogtató, fantasztikus játékmenet
20 dollárt költöttem bombákra és érmékre, és a terhelés lekerült a hitelkártyámról, de soha nem kaptam meg a bombákat vagy az érméket. 🤔
Lebonyolítom a játékot, és határozottan 5 csillagot adnék rá, ha az algoritmusod melyik színnél jelenik meg legközelebb SZÍV!! Korlátozott számú golyód van. Ha olyan helyzetbe kerül, amikor 25 kék van, az alkalmazás minden színt megad, kivéve. Megértem, hogy a véletlenszerűség teszi a játékot, de úgy gondolom, hogy határozottan javítható.
Most kezdtem el, jobb a színekkel az idő.
Túl sok hirdetés, ez a hirdetés szórakoztatóbbnak tűnik!
Szórakoztató játék, de egyes színek között olyan kicsi és jelentéktelen a különbség, hogy nagyon könnyű bosszantó hibákat elkövetni.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend ধাঁধা iqbw
Elegem van abból a mohóságból, hogy fizessek az információs reklám leállításáért. Kezdettől fogva, mielőtt elkezdeném ezt a játékot, kénytelen vagyok megnézni a videót. 10 percig játszottam. És közel 50 hirdetést nézett meg. Azt kapom, hogy pénzre van szüksége ahhoz, hogy túlélje az üzletet, és általában fizetek a hirdetések eltávolításáért, de nem tudtam élvezni ezt a játékot a hirdetések, a hirdetések és a további hirdetések miatt. Nem fizetek azért, hogy eltávolítsam a hirdetéseket, mert a hozzáállásod mohó és szinte követelőző. Meg kell nyerned az 1-est, amit nem, ezért törlöm
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzle yee
Szórakoztató játék; remélem a játék egyre nehezebb lesz.
Nagyon szeretem ezt a játékot ((DE)). Ha a játék közepén felugró ablakokkal találkozunk, a játék eléggé elrontott. És nem lehet x-et kihozni belőle, mert az x túl kicsi. Szóval meg kell várni, amíg elmúlik, ami egy kis ideig tart, mert folyamatosan visszatér. 140 lvl-ig vagyok, és nagyon csalódott vagyok. És ez a bitmango-tól való nagyon meglepő, mivel a legtöbb játékuk rock.
Sajnálom a reklámokat. Jó lenne bevásárolni a hirdetések eltávolítása érdekében
Világos grafika, szórakoztató és addiktív, de a buborékok lassabbak, mint más buborékpop játékok
Smash Hit Arcade ocl
Ez a játék 5 csillagot kapna tőlem, ha nem kellene újraindítanom a játékot minden egyes alkalommal, amikor egy szintet legyőzök (mert fekete képernyőre megy, és a játék nem töltődik be). Különben szuper ez a játék! Szerk.: Egy darabig javítva volt, most újra csinálja
Ez egy szórakoztató és pihentető játék.
Ez volt az egyik legjobb buborékpop játék, amivel valaha játszottam. A célzás pontos, a kihívások szórakoztatóak, a fényképezési lehetőségek pedig intuitívak.A hirdetések csak a szintek között voltak, amikor elkezdtem játszani, és még rákattintottam néhányra. Az oszlophirdetések azonban most felbukkannak a játék közepén, és nincs lehetőség bezárni őket a játék folytatásához. Teljesen tönkretette a tapasztalataimat, ezért eltávolítottam.
Jó játék lenne, de a reklámok elviselhetetlenek. Egyszerűen elegem lett belőle és gyorsan
A többi értékeléshez hasonlóan a játék szórakoztató és pihentető volt. Ezután a korábban a képernyő alján megjelenő hirdetések függőlegesen, felülről lefelé kezdtek megjelenni. Most már csak a játék külső széleit látom. A játék újraindítása nekem nem jött be. Az alkalmazás frissítése sem működött. Lejátszhatatlan.
Frusztráló móka szórakoztató móka
Javítsd ki a hibáidat!! Ez a játék jobban összeomlik, mint bármelyik játék, amivel valaha találkoztam! Eszembe jut, miért hagyom abba a játékot, és miért megyek más játékokra!
Várják a hirdetéseket. Annyira bosszantó, hogy most 30 másodpercig tartanak, ÉS kevesebb, mint egy percen belül újra megjelennek. Nem lehet őket áthelyezni vagy törölni. A formátum egy kb 1x4 hüvelykes téglalapra változott..függőlegesen blokkolja a játékok kilátását.😠😠😠4/6/20 2 perc múlva megjelentek a Cybersecurity, a Land and Farm, a TruGreen hirdetések...Kiléptem, amikor a Land & ÚJRA megjelent a Farm!!!😠😠😠BLOKKÁLJA a játékot! Kérem, görgessen végig a tetején vagy az alján!
Minden szint után egy hirdetés? még a legegyszerűbb 1. és magasabb szinteken is. Viszlát
Szeretem a játékot, de túl sok reklám. Fizettem, hogy eltávolítsam őket, de még mindig meg kell néznem őket, amikor egy szint végére értem, és több buborékra van szükségem a befejezéshez. Ezen túlmenően, amikor ez megtörténik, gyakran meg kell nyomnom a "Play on 150" és az "X" gombot a következő képernyő sarkában ÚJRA ÉS ÚJRA, néha 18-20-szor, mielőtt még előremozdítana, hogy megnézzem a hülye hirdetést. ami lehetővé teszi számomra, hogy megszerezzem az extra buborékokat. Nagyon bosszantó és frusztráló. Másnak is van ilyen problémája? Kérem a fejlesztők javítását!
Eddig élveztem a játékot, remek kikapcsolódás.
Csak azt szeretném, ha a fejlesztők tudnák, hogy az egyik hirdetője eltéríti a játékát. A Wordscapes Search hirdetése nem ad kijáratot a promóció végén, de az ember elakad, és játszania kell. Az egyetlen módja annak, hogy kilépjen belőle, ha megöli az alkalmazást. Lehet, hogy nem is veszel róla tudomást. Kérjük, oldja meg ezt a problémát, mert szeretek játszani ezzel a játékkal. Köszönöm.
Ez annyira szórakoztató és nagyon addiktív, egyszer kell, és egy órán keresztül ennyi, zseniális
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Kirakós játékok dor
Hülye új frissítés KELL nézned egy hozzáadást, ha újra próbálkozol egy szinttel. Most már régóta játékos vagyok (1296-os szint), és nagyon mérges vagyok a frissítésre!
A játék rendben van. Elég könnyű, mivel még csak a 15. szinten vagyok. De 4. alkalommal elakadt. Próbálok a következő szintre lépni, esetleg nem találtok lejátszható hirdetést??? Le kellett zárni és újra kinyitni. Még egyszer újraindítottam a készüléket, de újra megtörtént. Frissítés. Ez megoldotta. De aktuális kérdés az az ajánlat, hogy folytatom a játékomat egy hirdetés megtekintésével, de nem töltődik be. Nem sikerül, és azt mondja, hogy próbáljam újra később, de nincs kilépés. Le kell kapcsolnom és újra kell indítanom a szintet.
Rengeteg jó fejlesztés történt a játékmenetben, mióta 6-8 hónappal ezelőtt letöltöttem. Mindazonáltal továbbra is jelennek meg a szalaghirdetések a játék képernyőjének alján, amelyek látszólag az egész képernyőt elfoglalják, elsötétítik azt, és gyakran jó egy hirdetést nézni, de néha a hirdetések nem engedik, hogy bezárja őket (pl. be, várja meg, amíg az időzítő kipipál, de nem jelenik meg a "kilépés a hirdetésből" gomb).
Ez a játék sok időt telik el, amikor arra várunk, hogy kiszálljunk a munkából!
Amikor a befejezéshez közeledik, visszajön internetkapcsolattal, akkor nem tudod befejezni a játékot, és akkor is, ha azt írja, hogy nyersz, akkor visszajön olyan labdákkal, amelyek nem engedik, hogy befejezd, tehát nem nagyszerű játék az egészből.
Szórakoztató, de a hirdetések tényleg túl sokak. Ahogy a szintek fejlődnek és egyre nehezebbé válnak, az extra buborékok szükségessége azt jelenti, hogy ugyanazokat a hirdetéseket újra kell nézni. Ennek ellenére egy addiktív játék és egy kellemes kikapcsolódási lehetőség.
Egyszerűen elképesztő 🙂Megértem, hogy a buborékpopnak miért kell hirdetéseket feltennie, és ezek egyáltalán nem hosszúak, és nem minden szint között vannak, ezért ezt az alkalmazást 1000/1000-re értékelem, nagyon ajánlom Önnek !!!!!👍☺️