Post by asnatidatmo on Feb 16, 2022 9:34:02 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Twinkle - Unicorn Cat Princess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Twinkle - Unicorn Cat Princess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Twinkle - Unicorn Cat Princess 2022 version ▞▞▞
Tako čudovito 🙌👍
Vau, ustvarjen sem za kraljevsko življenje. Želim si več tuto Toons kot kdajkoli prej
Moja najljubša barva je roza. In moja najljubša žival je mačka. In naložim to igro. Zabavno je. Ta mačka je zelo lepa. Obožujem to.
Super, všeč mi je samorog, ampak ta igra je moj svet, tako uživam in mi je všeč in dajem pet zvezdic 😁😁😁😄😄😄😃😃😃😀😀😀😇😇😇
Telefon mi je zamrznil pri tej aplikaciji
Zelo zanimivo, vendar ne waah faktor
Preveč je oglasov
To je preveč lepa igra
zelo mi je všeč ta igra, res mi je všeč, hvala lepa
Ta igra je tako lepa in srčkana! Včasih sem porabil čas za igranje te igre približno 2 uri. Ampak brez skrbi, še vedno študiram. Želim si, da bi imel takšnega hišnega prijatelja v resničnem življenju! Hvala, ker ste naredili to igro #TheBestGame
najboljša igra vseh časov
Twinkle - Unicorn Cat Princess Maarifləndirici obap
Tako ljubek...
beleži moj youtube sem jezen
Ok najprej to nima smisla, ker SE PO DRUMU UMAŽE Like??? Poleg tega je TO preveč dela
Zabavna in zanimiva, vendar potrebuje nekaj več interakcij z likom, a razen tega je dobra igra
Ummmm, kaj se dogaja s plesnim studiem
Lepa igra
Dobro, a včasih nadležno
Živjo, hčerki 👩👧👧obožujejo to igro, vendar ne marajo mačk in psov, ampak imajo radi samoroge🦄. Ta igra je zanje čudovita in super.🙂🏡👍Hvala 🤝🙏.
Lepa igra 👍
Looney Tunes Il Mondo del Caos Giochi di ruolo ysz
Tolikokrat sem poskušal naložiti tole in se še vedno ne prenaša Če otroci, mlajši od osem let, lahko to igrajo, bi kričali in jokali, ker niso potrpežljivi
Dobro Smešno
Becus ljubim te t
Mislim, da ima več ravni in več stvari za početi. Kot plesna igra ličila itd., vendar je lepa igra 😄😄
Igra je tako zamujena, da se sploh ne morete igrati, ne izgubljajte časa s prenosom aplikacije 😿
Ta igra je bila super, vendar je imela toliko oglasov
Všeč mi je, da ljubki otroški samorogi nadaljujejo z dobrim delom in to bo postalo viralno 💪😍❤️ ljubezen
Samorog je moj najboljši prijatelj za vedno
Pozdravljeni, moja hči je prenesla to aplikacijo! Ker ji je všeč aplikacija za mačke, je mačko poimenovala winkle catricorn, vem, da je to razumljivo ime! To je tako uporabna aplikacija, da jo uporablja več ur! Kar ji je všeč, zato sem preveril aplikacijo, izgleda malo zaostajajo, ampak hvala, ker si jo priporočil moji hčerki! Prosim naredite več aplikacij za mačke, moja hči bo to cenila!!
Všeč mi je ta luštna igra je tako luštna, vedno igram to igro👍😘 to je tako luštna 😍😍 ker je popolna zame in mojo sestrico 😚😚😚😚😚😚😚
Ko sem videl, da imajo ljudje radi to igro, mi je zelo všeč!! In ljubim mačke, da je mešanica mačke in samorogov🐈🐈🐈🐈
Ta igra je tako srčkana! Všeč mi je, ker je ime "Twinkle" najboljše. Twinkle ima veliko srečo. Sama lahko izbere, kaj želi početi. Ljudje, ki so ji dali oceno 1 🌟 ali noro 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ 👈 Toliko zvezdic bi dal tej igri! 😀😃😄😁😆😅😂🤣😭😗😙😚😘☺️😊😍🤗🙂🙃😉😋😝😝😜😏🤑😎🤓😺😸😹😻 ♥ 👍👏🤙✌️🤘👌🙋🤸👼👸
tako zabavno 😁
Ta igra je tako srčkana. Všeč mi je bilo, ko sem ga igral, zato sem ga igral vsak dan. Zelo dobra ideja je imeti to igro, saj je tako dobra.
Res vas nauči, kako skrbeti za otroka, vendar nima nobenega smisla
Hahaha! 😀😀😀
عالی بود
Ta igra je res lepa, dal sem ji 5 zvezdic, ker ima veliko oblek 🦄🐈
Res je dobra, rad bi, da bi lahko vzel malo oglasov, ker nekateri ljudje nimajo lastnega denarja, vendar priporočam to igro, da je tako srčkana
Da ali ne ocenjujem 4
Resnično obožujem samoroge in mačke in Twinkle je super duper srčkan!! Všeč mi je, kako se je ta igra izkazala zelo dobro. Ocenil sem 5, ker je ta igra super
TO JE RES GROZNA IGRA, ČEtudi SEM STAR 3 LETA NA TEJ IGRICI PIŠE, DA SEM ŠE 1 LETO IN NIČ NE ZMOREM IN TO SE JE ZGODILO, TUDI ČE SEM JE NAJEDILA MNOGO KRENČKA, ŠE ŠE ŠE NE ne ne....PROSIMO, POPRAVITE TO APLIKACIJO TAKOJ
To je zelo lepa igra
Twinkle - Unicorn Cat Princess Edukativne igre lzqm
Prenašam 10-krat, toda tega se ne prenaša