Post by asnatidatmo on Feb 16, 2022 9:30:56 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Zaje fajneeeeee.rzoli adnde sten la zul len miii ezyn tu jara duleeee edu de mli en dy zdą zdą zdą zdą×3
Fajna gra
Nie graj cie w tomie gre bo w jednym oku jest aspekt a jak kot mrugnie to robi zdienćze nasze kameriom
Wiesz, że lubię każdy gadający kanał. Jak rozmowa z Tomem, Angelą, Ginger, Benem i Hankiem. To są moje ulubione gry, w które uwielbiam grać, moi znajomi również lubią grać w tę grę
Jest tylko w pokoju ale dałam 2 stare bo stare słowa
Ale bardzo wolno sie laduje!
Próbuję zagrać w układankę, ale próbowałem trafić na zablokowany poziom, ale pojawia się pomoc pokazująca, jak zakończyć odblokowanie, ale po prostu klikam obszar zewnętrzny, ale nie pomijam okna dialogowego.
Słodkie, ale nie ma wiele wspólnego z moim zwierzakiem
Nie wiem, czy na pewno JEST w oczach. Jeśli spojrzysz na zdjęcia na zdjęciach, wyglądają normalnie. Ale jeśli wejdziesz do aplikacji, coś jest w oczach. To nie osoba, ale coś. Nie żartuję.
Talking Ginger Entertainment cwj
Nie polecam ma czoś w oczah i ma jakies okno w tyh oczah tak
Serio tak żartuje?
To wcale nie jest ciekawe, tylko łamigłówki są w nim iw jego oczach mogłem zobaczyć okno. Nic w nim nie jest interesujące, naprawdę nudne, nie pobieraj go.
Nie ma zbyt wielu funkcji, więc mam 3 ⭐⭐⭐, ponieważ nie ma spania itp .................................. .... Dlatego dałem 🌠⭐🌟
Przerażająca aplikacja jest w jego oczach, ludzie mówią, że to nie jest prawdziwe, ale jest prawdziwe. Prawdopodobnie nie celowo, chociaż patrzy na ciebie przerażająco
Kocham tą grę jak powiedziałem Ginter 3 razy to odpowiadał np ja:hej ginger Ginger:hejo śmiałem się aż do łez😂😂🤣😂🤣😂🤣😂 polecam
Goat Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης mdco
Xdhcx*':;+'*#""": . Vdx vj biało-granatowy chłopiec Converse
Super kot
Znalazłem tę grę w Sklepie Play, ale mogę tylko spojrzeć na recenzje, które wydawały się trochę szalone! Testowałem grę, kiedy w nią grałem, uwielbiałem ją, ale kiedy go obmyłem, miał okno i jakoś odbicie mężczyzny, myślałem, że to tylko moja wyobraźnia, ale powiedziałem „hmmm .... Yo imbir, masz trochę ciało w twoich oczach” po tym, jak to powiedziałem, dostałem wiadomość. Kliknąłem na niego i powiedział „hej Alexy, wiem, że ktoś w naszych oczach mówi imbir ”. Byłem przerażony, więc zablokowałem numer. Straszny
3 gwiazdki bo troche nudne. Ej ale te oczy po myciu zebow to nic. Nie bojcie sie:-) porostu chcieliby zeby dodalo byl w wygla lazience : Ale jeden minusik... Czemu?? Przeciez imbir nie mruga :-: a w nocy jak gralam to raz mrugnąl. Czy to możliwe, że zrobil mi zdjecie? Ale ogolnie polecam
Talking Ginger መዝናኛ bbgj
Jaaa yy spujzse na oczy 😑😮😲😶 yyyy zakrywajcie kamerke?
Super gra dla dzieci
W jego oczach widać coś naprawdę dziwnego i strasznego. Cóż, dałem tej aplikacji dwie gwiazdki, ponieważ ta aplikacja jest bezpieczna, ale nadal przerażająca. Możesz pobrać lub nie, to Twoja decyzja. Powiedziałem, co myślę. Ale nadal nie pobieraj tej aplikacji.
To była bardzo przerażająca aplikacja. Wyraźnie coś jest w tych kocich oczach. Widzę okno, jakieś książki na stole i maskę. Wierzę, że może po prostu umieścili to tam, by zwrócić na siebie uwagę. Ale w pewnym momencie jest człowiek/człowiek w białej masce. Nie wiem, czy obraz w oczach jest żywy, ale radzę dostać coś mniej... Rozmawiając... Doświadczyłem tego ze wszystkimi ich aplikacjami, rozmawiając Angela, moja Angela, rozmawiając Tom, itd. Proszę nie bierz tych aplikacji.
To jest niezłe gra . Polecam
Grałem w tę grę, kiedy zdałem sobie sprawę, że coś jest w jego oczach Zacząłem grać w Pitanic, wszystkie samochody nie grają w tę grę i jeśli grasz we wszystkich przyczynach, nie pozwalaj na swój głos
Ej gra nawet nawet a w oczach nie ma ludzi jest dużo do co niby ten koleś miał by się rostroic
Więc lubię przerażające rzeczy, więc zainstalowałem tę grę przed zainstalowaniem tej gry. Sprawdziłem, czy plotki są prawdziwe, więc powiększyłem obraz i zobaczyłem okno w prawym oku i zamaskowaną osobę w lewym oku! WIĘC ZAINSTALOWAŁEM, JAK SZYBKO TO ZOBACZYŁEM! Ale tbh TO TAKIE STRASZNE, ZAINSTALUJ JEŚLI LUBISZ STRASZNE RZECZY! I tak jak wtedy, gdy pozwolisz, by JEST TAK STRASZNE! KOCHAM TO!
Nigdy nie rób wyzwania o 3:00 nad ranem, dokąd te łapki przychodzą do twojego domu, bawi się światłami i bałagani z twoim urządzeniem, więc polecam grę z prądem w dół o 3 nad ranem
Ale słodki kociak ♥
Ta gra jest straszna obsługam - powiedz łałjisza i zostaw nas w spokoju - a on powiedział -łałnisza- szybko wyszłam z tej gry a jak weszłam do siedzenia, powiedział co?😱 Przestraszyłam się i skoczyłem tą myślą. Mam nadzieję, że wam pomogłam pozdrawiam 😚 Ps: jestem na koncie jeszcze raz pozdro
Ta gra jest straszna widzę tam jakiś pana nie polecam tej gry dopiero jak przyszedł do mnie kolega to mi to powiedział. Mój mały kuzyn, żeby widział ten pan, abym mógł robić zdjęcia. Ja chodzę z tym kotem od 2 lat nie wiem co się ze mną stanie