Post by asnatidatmo on Feb 16, 2022 9:27:50 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho peněz ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
nic moc,
Žádné strašní
Dobrá hra si jen přeje, aby její zápasy poskytovaly více kořisti.
Pro ty co to chceš zkusit jednu radu. Snažte se nevylevelovat se do té doby, než naspoříte dostatek peněz nebo diamantů, nesbírejte dovednostní hvězdy, jinak si od 35. levelu nezahrajete, budete jen krmivo pro petkové tanky
Nejhorší hra z tanky
Náklady na položky exponenciálně rostou, většinu z nich nelze dosáhnout bez placení
Lepší jak wit jsou tu ARTYNY
může být lepší, když v zápase přestanou mizet závady na pevných nádržích
Dobrý
Dobré ale na wot blitz to nemá
Úžasná hra Opravdu mě baví ovládání hry a tak pěkná grafika
🤟
Ovládání tanku je mizerné a frustrující
Při každé vylepšení spouští synchronizaci, ale i při stálém 4G internetu mě smaže data a vrátím se na začátek po tutoriálu s 2000. Takhle mě to projebalo 50 0000. Což už je pár her. Jenže když nemůžete mít progres tak vás to nebaví a proto odinstalovat
Stejně jako hra, jako nastavení, bitvy jsou nahnuté, pokud nezaplatíte, nevyhrajete!
Super hra ale když máte problém tak Support vám nepomůže a řeknou že je to vaše chyba nebo se s vámi vůbec nebaví
Zatim se mi hra líbí.
Hra je skvělá..Myslím opravdu zábavnou hru, kterou rád hraji, zákaznická podpora je na hovno. Dvakrát jsem ztratil postup ve hře kvůli zamrznutí aplikace během aktualizace. Musel bych restartovat telefon a zkusit aktualizaci znovu. Nedařilo se, takže jsem hru přeinstaloval a musel začít znovu kvůli ztracenému postupu. Byla kontaktována zákaznická podpora, vyžádali si moje herní informace a účtenky za nákupy her, aby obnovili můj postup.. to bylo před dvěma týdny, ještě jsem nedostal svůj postup k obnovení ani se o nich neozvali.
Dobrá hra na začátek, zábava. Ale po nějaké době je nemožné hrát, vyhrát a aktualizovat bez peněz. Vše, co tato hra potřebuje, jsou peníze, nikoli dovednosti. Taková chamtivá hra
Cool tank upragrad a pozůstatky transformátorů od většinou na straně decepticonů jejich jen pár tanků na ostatních Autobotech
Napínavé, spousta akce.
War Machines: Tank Army Game Hành động tnwy
špatná ovladatelnost jízdy tanku (předek je tam kde je vážně otočená hlavaň? to jako? ) a jinak je to jen o penězích, bez nich trvá něco nasbírat nekonečně dlouho... trapný
Nakonec předchozí verze přestala fungovat jako Android a já jsem přišel o velkou investici. Předěláno nyní na smartphonu je v pořádku, ale nikdy jsem tímto způsobem nestrávil ani škrábnutí a náročnější.
1.dobra kvalita 2.hodne tanku 3.zabava 4.minus bez WIFI
Dobrý den, Chtěla bych vědět kam mi zmizel můj účet na tanky zaplatila jsem toho dost a najednou je fuč. A tímto jste mě nasrali a dávám 1 hvezdu protože nemůžu dát 0.
Uplne nejdementnejsi spawn jaky jsme ve hrach videl ... V tehle hre je normalni ze se vam za zady spawne nepratelskej tanku
Píše to, že aktualizace je k dispozici, ale stále mi nedovolí aktualizovat nebo hrát, což je ztráta času
War Machines: Tank Army Game Екшън aso
Je to dobrá hra, kterou jsem kdy hrál po komandu v první linii d_day. Rád bych přidal nějaké další mapy díky
Není to špatné,do WoT to má sice daleko,ale mnohem lepší,než Iron Force,kterou totálně zničili.Stahujte,hrajte,je to milé a hezky udělané.
Skvělá hra, ale vše je o koupi 💎
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Seikkailu lmx
Je to supeeeeeeeer hra takže dávám 5 😁😁😁😊😊😊😊😊😆😉😉😉😆😆
Hrozně ovládání, nemožné ovládat z přídavného zařízení, nelze podrobně nastavit, ŽERE BATERII JAK SVIŇ...... nedoporučuji....